Código de conducta redes sociales

CODI DE CONDUCTA EN XARXES SOCIALS

A FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN som conscients que les noves plataformes de comunicació com a blogs, wikis, xarxes socials i tot tipus de mitjans de comunicació social, estan transformant la manera en què interactuem. La col·laboració online permet a les persones compartir coneixements i idees independentment del seu rang, càrrec o experiència. Per a nosaltres és una manera de formar part en les converses sobre el treball que realitzem a FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN i mostrar la nostra experiència.

Tots els membres de FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN han de seguir aquestes pautes a baix descrites cada vegada que realitzin algun tipus de contribució a un mitjà de comunicació social que faci o pugui fer referència a FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN.
Pensi abans de publicar

Hem de tenir en compte que la majoria de les plataformes socials online són llocs públics – el que allí es troba està disponible per a tots. D’aquesta manera, en les plataformes socials els límits de la informació professional i personal no sempre estan molt clars i no es pot estar segur del que està sent compartit, vist o arxivat. Hem de considerar que el que es comunica en Internet estarà publicat molt temps, i que aquestes opinions reflectiran la nostra forma de pensar, per la qual cosa han d’estar d’acord amb la manera que desitgem ser valorats. Si no està segur de si un determinat contingut és apropiat per compartir, no ho publiqui. És millor prevenir que guarir.

Responsabilitat
Som personalment responsables de les nostres paraules i accions. Recordi que quan vostè participa en un mitjà de comunicació social està parlant com a individu i no en nom de FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN per això ha d’utilitzar la primera persona del singular. En parlar de FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN  ha de ser transparent, donant el seu nom i càrrec i afirmant que treballa per FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN . Si vostè posseeix un lloc privat que es refereix o té un impacte en FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN recordi que les opinions abocades en aquest lloc són les seves pròpies i no les de FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN Quan ho permeti la legislació aplicable,  FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN  es reserva el dret de supervisar l’ús de plataformes socials i prendre les mesures adequades per protegir-se contra el mal ús que pot ser perjudicial per a la reputació de FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN .

L’establiment d’un compte oficial de FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN o compartir informació sobre la companyia i les àrees que treballem, requereix l’aprovació del Departament de Màrqueting i Comunicació. Només aquests comptes poden mostrar el logotip de l’empresa. Si desitja representar a FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN o crear un compte, per favor contacti amb el Departament de Màrqueting. Si un periodista contacta amb vostè sobre algun contingut publicat sobre FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN per favor consulti amb el responsable de comunicació.

Conducta apropiada

El seu comportament a la xarxa ha de ser coherent amb el nostre Codi de bones pràctiques. Gràcies als mitjans de comunicació social, té l’oportunitat d’ajudar a formar part de la reputació social de FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN. Usi els seus coneixements per enriquir debats, ajudar a resoldre problemes, compartir l’ambient del nostre entorn de treball, i promoure l’aprenentatge. Per favor, tingui en compte que el to d’una conversa online es pot interpretar de diferents maneres pels lectors, a causa de la falta de comunicació verbal o les diferències culturals. Alguns participants poden no estar familiaritzats amb les abreviatures, emoticones i altres codis comuns que s’utilitzen en la comunicació online. Recordi també que els comentaris poden llegir-se freqüentment fora de context, per la qual cosa és millor atenir-se als fets. La confiança és l’element clau en la construcció de les relacions online. És important protegir la confiança, mantenint un to respectuós, fins i tot quan no s’està d’acord amb els altres, i responent als comentaris d’una manera oportuna. Si comet un error, tracti de corregir-ho al més aviat possible. No dugui a terme cap acció online que sigui inacceptable en el seu lloc de treball o que sigui il·legal. Per exemple, no faci comentaris despectius o amenaçadors, no assetgi a altres usuaris, ni utilitzi insults o publiqui contingut que resulti feridor, difamatori, intimidatori, discriminatori o pornogràfic.

 

Confidencialitat
Sempre s’ha de protegir la informació de FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN així com la de proveïdors i altres clients. No publiqui res que no compartiria amb un periodista, client, analista o un competidor. Asseguri’s que qualsevol referència als clients, socis i proveïdors no viola cap obligació de confidencialitat. Per favor recordi la seva obligació de confidencialitat en el seu contracte d’ocupació. No reveli informació sobre els col·legues o altres persones, o utilitzi indegudament les seves dades personals, o publiqui fotos sense el seu permís. No ha d’utilitzar les xarxes socials per intercanviar informació propietat del client o proveïdor, tret que l’accés estigui restringit a una comunitat molt controlada i tancada amb un login propi de cada participant que hagi estat autoritzat per a la recepció d’aquesta informació. Les pàgines web d’accés públic no són llocs apropiats per a la comunicació interna entre els empleats de FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN.

Drets d’autor

Són d’obligat compliment totes les lleis i reglaments espanyols que regeixen els drets de propietat intel·lectual, incloent drets d’autor i marques comercials. No s’ha de publicar contingut ni realitzar cap acció que violi la llei o infringeixi els drets de propietat intel·lectual de FARMÀCIA JORDI CORONA COLLDEFORN o de tercers.