¡Bendita vuelta al cole!
6 septiembre, 2017
Vídeo-consejos de salud: el otoño y la caída cabello
2 octubre, 2017
¡Bendita vuelta al cole!
6 septiembre, 2017
Vídeo-consejos de salud: el otoño y la caída cabello
2 octubre, 2017

Caiguda del cabell? Puntes obertes? Caspa? És el moment d’actuar!

Ja s’acaba la calor, baixen les temperatures i en pocs dies serem a la tardor i com no, comencem a veure cabells al coixí del llit, al terra del lavabo, a la pinta cada cop que ens raspallem el cabell… I aleshores ens preguntem: “Com pot ser que em caigui el cabell d’aquesta manera?”  Avui responem a aquesta pregunta i molt més!

 

És normal que durant aquesta època de l’any, així com a la primavera el cabell ens caigui més de lo habitual. És el que s’acostuma a anomenar “caiguda estacional”. En aquest cas el problema prové d’una caiguda excessiva durant un període de temps. Tot i que és una caiguda normal, existeixen tractaments per evitar que sigui tan brusca i millorar l’estat de salut i l’aspecte del cabell. En aquest cas, et recomanem PHYTOCYANE, unes ampolles dels laboratoris Phyto que a part de frenar la caiguda, donen densitat, volum i brillantor al cabell i retrassen l’aparició de les canes. Si amb això veiem que no és suficient es pot acompanyar d’unes càpsules com les Ultra Hair de Nature’s Plus que ajuden a reforçar el cabell per dintre.

Si pel contrari, aquesta caiguda és permanent, és a dir, que ens cau el cabell durant tot l’any, diem que es tracta d’una caiguda androgènica. Aquesta caiguda ve determinada per una predisposició genètica. Per això és molt important començar a fer un tractament el més aviat possible i així aconseguir retardar aquesta caiguda. En aquest cas la millor opció són les ampolles PHYTOLOGIST15 que no tant sols ajuden a evitar la caiguda del cabell sinó que també ajuden a que hi hagi un creixement de nous cabells.

A més de la caiguda del cabell també ens poden preocupar altres coses del nostre cabell o cuir cabellut com pot ser la picor, la caspa, les puntes obertes, etc… Cal escollir els productes adequats per a cada cas i, en tots els casos és molt important seguir alguns consells. Avui us deixem 5 bàsics per una bona cura del cabell.

 

  1. Utilitza aigua tèbia al rentar i esbandir el cabell.
  2. Pentina’t 3 cops al dia per activar la microcirculació del cuir cabellut.
  3. Si utilitzes l’assecador, fes-ho a temperatures no massa elevades i que l’aire no vagi directe al cuir cabellut.
  4. Selecciona els xampús i condicionadors adequats al teu tipus de cabell i cuir cabellut per obtenir uns resultats òptims.
  5. Utilitza mascaretes setmanalment per potenciar la bellesa del teu cabell.

 

Si tens dubtes sobre què és el millor per a la teva salut capil·lar, recorda que a la Farmàcia et podem fer un Estudi del cabell per fer-te les millors recomanacions per a tu.