Juega y cierra la puerta a la gripe
28 febrero, 2018
Como utilizar y mantener un saca-leches correctamente
14 marzo, 2018
Juega y cierra la puerta a la gripe
28 febrero, 2018
Como utilizar y mantener un saca-leches correctamente
14 marzo, 2018

Tots els que ens hi hem posat sabem com costa prendre la decisió de tenir un fill. És una gran responsabilitat, però també una de les aventures més emocionants de la nostra vida. I quan ens hi posem volem que sigui ràpid. Per desgràcia, cada vegada són més les parelles que es troben amb dificultats a l’hora de concebre, però afortunadament cada vegada disposem de més eines per saber d’on ve el problema i més tractaments que ens ajudaran a resoldre’l.

Si fa temps que us hi heu posat però no hi ha manera, i comenceu a preguntar-vos quin és el motiu, us agradarà saber que ja tenim a la venta el primer Test de fertilitat masculina que et pots realitzar tu mateix a casa.

 

L’home va fabricant espermatozoides durant tota la seva vida, però  la qualitat i quantitat d’aquests es poden veure afectades per diferents motius, com ara : l’edat, l’estrès, el fet d’estar exposat a certes radiacions al llarg dels anys, o el consum d’algunes substàncies tòxiques com l’alcohol, certs medicaments o certes drogues. Tots aquests factors poden alterar el semen i afectar la seva capacitat de fertilitzar l’òvul.

Tot i que avui en dia el 50% de les causes d’infertilitat masculina són desconegudes, les tècniques per esbrinar alguns dels paràmetres per determinar si hi ha o no infertilitat masculina van millorant. Dos dels paràmetres més importants a detectar són la quantitat d’espermatozoides i la seva mobilitat. Així que si comenceu a fer-vos la incòmoda pregunta de: Ets tu o sóc jo? No espereu més i sortiu de dubtes. Conèixer la causa és el primer pas per posar fil a l’agulla i resoldre el problema.

El Test Veroval Fertilidad Masculina ens permet determinar si el número d’espermatozoides és l’adequat per tal que puguin arribar a l’òvul i fecundar-lo. És molt senzill de realitzar per un mateix, conté tot el material necessari per dur-lo a terme, els resultats s’obtenen en 7 minuts i té una fiabilitat d’un 95%.

Si amb el test detectes que la quantitat d’espermatozoides és escassa, hi ha suplements que et poden ajudar a millorar aquests paràmetres, nosaltres us recomanem GESTAGYN MEN, una de les fórmules més complertes del mercat.

Si per contra, la qualitat del semen és bona, ja haurem descartat una primera causa. El més important és no perdre la paciència, mantenir la confiança amb la parella i seguir-ho intentant, ja que l’objectiu bé s’ho val!