Producto destacado: Agua hidratante Hydrabio de Bioderma
14 abril, 2016
Señora sentada en el parque
Cambios en tu cuerpo durante la menopausia.
16 junio, 2016
Producto destacado: Agua hidratante Hydrabio de Bioderma
14 abril, 2016
Señora sentada en el parque
Cambios en tu cuerpo durante la menopausia.
16 junio, 2016

La psoriasis és una malaltia que causa descamació, inflamació i envermelliment de la pell. És molt comú, de manera que qualsevol persona la pot patir, però casi sempre comença a aparèixera les edats de 15 a 25 anys. No és contagiosa, és a dir, no es transmet a altres persones. Tanmateix, es transmet de pares a fills, ja que és una malaltia del sistema immunitari on les defenses pròpies ataquen per error al teixit corporal produint una inflamació i irritació característiques.

La nostra pell es renova constantment, en un procés que té una durada d’un més. En el cas de la psoriasis, aquest procés de renovació es du a terme cada 2 setmanes. Per tant, com a resultat, s’acumulen moltes cèl·lules mortes a la superfície, formant-se les plaques o escames.

Les plaques són gruixudes, majoritàriament, vermelles i platejades. Produeixen picor o dolor. Es poden trobar en els colzes, genolls, altres parts de les cames, cuir cabellut, la part baixa de l’esquena, la cara, els palmells de les mans i les plantes dels peus. També poden aparèixer en altres parts tals com les ungles de les mans i dels peus, els genitals i la part inferior de la boca.

És molt important que els pacients de psoriasis tinguin molta cura de la seva pell amb productes d’higiene i hidratació adequats a la seva patologia, ja que això disminuirà la freqüència i la intensitat dels brots. Però si tot i així apareixen, existeixen productes per regular la descamació. La opció que nosaltres recomanem és Cenipont®.

És un producte 100% natural procedent de la closca del gra de cafè. És molt ric en sofre, potassi, calci, magnesi i fòsfor, i no té cap tipus d’excipient afegit.

El gra de cafè té propietats antioxidants, ajuda a eliminar els radicals lliures de l’organisme i per tant, prevé l’aparició de malalties degeneratives. A més a més, se li atribueixen propietats antipirètiques.

Es tracta d’una pols que s’ha d’aplicar cada la nit sobre les plaques amb les mans netes i seques però mai sobre ferides obertes i s’acompanya d’un massatge per afavorir la seva absorció. Si tot i així aquesta no és prou bona és possible combinar-ho amb una aplicació de vaselina al matí.

És molt important recordar que, tot i ser un producte natural, no s’ha de canviar ni suspendre mai el tractament habitual sense consentiment del metge o especialista.