Taller embarazo y lactancia – 24 de marzo
18 febrero, 2020
Un moment per parlar de les emocions
25 marzo, 2020
Taller embarazo y lactancia – 24 de marzo
18 febrero, 2020
Un moment per parlar de les emocions
25 marzo, 2020

Acostumats a anar sempre amb presses, amb més feina de la que podem fer, i a relacionar-nos amb un munt de persones cada dia, de sobte ens hem trobat tancats a casa, sense poder sortir ni a comprar el diari. Gràcies a les noves tecnologies ens mantenim comunicats, però també sobreinformats, aclaparats per totes les noticies que ens arriben, espantats per tot el que circula per internet i sense saber ben bé del cert a qui ens hem de creure.

És normal que estiguis avorrit, moix, desanimat, irritable, desmotivat i que tinguis una mica de por. Però, no podem deixar que aquests sentiments vagin a més i es converteixin en un problema de salut perquè encara ens queden uns quants dies de quarantena. Per això et volem donar alguns consells i petits trucs per fer més fàcil el confinament.

Si vius sol, amb la monotonia d’aquests dies pot ser que et sentis trist, o fins i tot una mica deprimit. No deixis que aquests sentiments vagin creixent, procura parlar amb algú cada dia per telèfon i sobretot demana ajuda si perds les ganes de llevar-te al matí. Si et sens molt angoixat, hi ha suplements que et poden ajudar a passar aquests dies més tranquil. La travessia serà llarga, però tot anirà bé.

Dos comprimits de Triptomax cada matí et poden ajudar a passar millor el dia. És un producte totalment natural a base de triptòfan, magnesi i vitamines del grup B, que ens ajuda a millorar el nostre estat d’ànim.

Per altra banda, si tens nens i esteu tots confinats en un espai reduït, intentant teletreballar al mateix temps que portes la casa, fas de mare/pare, de mestre, d’entrenador, d’artista, de millor amic… És possible que et sentis una mica estressat. Pensa que el dia és llarg i que hi haurà temps per tot. Pels nens aquesta situació també és nova i estressant i ens necessiten al seu costat. Fes uns horaris on hi hagi lloc per tot, una estona per la feina, una estona per jugar i una estona per fer esport i una estona per fer la casa. Si ho feu junts, cuinar, netejar i endreçar pot semblar un joc.

Si tot i així et costa afrontar el dia a dia, Vitanatur Equilibrio et pot ajudar. Porta una fórmula molt complerta que ens permet fer front a situacions d’estrès amb tranquil·litat i eficàcia.

La falta d’activitats programades i obligacions, sumades a l’angoixa que genera mirar les notícies d’aquest dies podrien provocar-te un mica d’insomni. Procura mantenir unes rutines de son i vigília. Lleva’t a una bona hora, aixeca totes les persianes perquè entri el màxim de llum a casa i vesteix-te com si anessis a sortir. Procura no dormir durant el dia, i durant la tarda no prenguis cafè ni begudes excitants. Després de sopar procura no mirar o llegir notícies o missatges que et puguin fer posar nerviós, i si ho necessites, pren algun producte natural per assegurar que el teu son serà reparador. Necessites descansar bé per tenir els nervis en forma per afrontar la dificultat d’aquests dies.

Un comprimit d’Aquilea Sueño t’ajudarà a conciliar el son i a evitar els despertars nocturns deguts als nervis del moment.

Si vols una recomanació personalitzada, no dubtis a contactar amb nosaltres a través del nostre servei de Consulta online o per whatsApp al 646 969 762.