¿Tienes la piel preparada para estas Navidades?
19 diciembre, 2018
L’aromateràpia a l’hivern
31 enero, 2019
¿Tienes la piel preparada para estas Navidades?
19 diciembre, 2018
L’aromateràpia a l’hivern
31 enero, 2019

Un dia és un dia, però durant les festes de Nadal… cada dia és especial! Cada vegada comencem més aviat amb els excessos: El pont de la Puríssima de Desembre on estem relaxats, ens reunim amb els amics, familiars,… i òbviament mengem i prenem copes. Al tornem comencem amb els sopars i dinars d’empresa i sense adonar-nos-en ja estem asseguts a la taula celebrant la nit bona.

I de taula en taula i tiro perquè em toca. L’endemà, quan encara no hem acabat amb la digestió ja tenim els galets de Nadal a taula. I per Sant Esteve, els canelons! Com que hem cuinat molt més del que ens podíem menjar, ens passem tota la setmana menjant-nos les restes. I quan sembla que per fi ja ens les estem acabant, toca tornar a pensar en un bon sopar per acomiadar l’any i un bon dinar per rebre el següent.

I així arribem a la nit de Reis, per menjar-nos el tortell i tornar a brindar amb cava!

 

Segurament amb tanta festa no hem tingut temps de fer exercici ni un sol dia, però segur que has posa’t a la llista de bons propòsits per al 2019 que aniràs al gimnàs un parell de dies a la setmana! Oi que si? Doncs si vols recuperar la forma en quatre dies et recomano tres cosetes per potenciar l’efecte de l’exercici.

Pren un producte per detoxificar el fetge cada nit. Aquest òrgan ens ajuda a eliminar els greixos que mobilitzem. És molt important que estigui en ple rendiment per afavorir la pèrdua de pes. Duoliver de laboratoris Pileje és una molt bona opció ja que actua en les dues fase de detoxificació hepàtica.

Si vols cremar calories pren Infisport Wheight Control Lipo és una fórmula innovadora que combina l’efecte cremador de la cafeïna, el te verd i el cafè verd. Potencia la pèrdua de pes quan fem exercici. A més porta actius que bloquegen el carbohidrats de la dieta i probiòtics per reequilibrar la flora intestinal.

Just després de fer exercici pren un batut de proteïnes. En aquest moment, tot allò que mengem anirà a reposar el desgast muscular que hem fet i no s’acumularà en forma de greix. Així, aconseguiràs no arribar mort de gana al proper àpat i podràs seguir la dieta amb més facilitat.

 

Espero que aquests consells et siguin ben útils, que recuperis la línia ràpidament i que passi un molt feliç any nou!!!